07/11/2022

#TuNoEtsDeSolsona si no saps qui fa les obres a la plaça del Camp
i qui les va la fer l’any 1966

Si no ho saps, i ho vols saber, clica aquí.

😉

Plaça del Camp
Obres 1966: Gonzalo Clotet, el Teixidor
Obres 2022: ESTANY 2011 S.L.
(mapa)

Les obres de l’any 1966, quan es va inaugurar la plaça de Camp tal com la hem conegut fins ara, les va fer el constructor de Solsona conegut popularment com el Teixidor, de nom Gonzalo Clotet.

La reforma de l’any 2022 s’ha adjudicat a l’empresa ESTANY 2011 S.L., dirigida pel paleta solsoní Manel Estany. Es dona la circumstància que el seu pare, Josep Estany Solé, havia treballat amb el Teixidor, el Gonzalo Clotet, fent les obres de la plaça del Camp del 1966.

Informació extreta de la
nota de premsa de l’ajuntament de Solsona:

Els treballs, que s’executen enguany gràcies a la subvenció dels fons europeus Next Generation, consistiran en la reforma de tot el paviment de la plaça, que quedarà a un únic nivell per fer-lo accessible, i de la xarxa de clavegueram.

Les obres s’han adjudicat a Estany 2011 per 205.700 euros.

L’àmbit d’actuació té una superfície de 1.677 metres quadrats i comprèn estrictament la plaça, sense intervenir en els parcs infantils ni el monument. També es construirà una plataforma elevada que connectarà amb el passeig del Pare Claret. El nou paviment serà de peces de formigó de diferents mides de colors terra i degradats. Així mateix, se substituiran cinc o sis plàtans que es troben en mal estat per arbres d’una altra espècie i es milloraran i ampliaran els escocells amb un plantejament que continua donant protagonisme a l’arbrat. 

Ajuntament de Solsona

😉

#ObresJubilatsSolsona i feines diverses per mirar

😉

Deixa un comentari